Eldsbergabygdens Näringslivsdag på Lilla Böslid

torsdag 24 januari 2019, kl. 12.00-17.00

Är det kaos på jobbet? Eller har ni kasam – Känsla Av SAMmanhang?
Enskild entreprenör, det lilla företag eller chef över många anställda – oavsett vilket är det viktigt att göra rätt i arbetsmiljöarbetet, viktigt att skapa bra förutsättningar för medarbetarna och viktigt att må bra på arbetet.

Klicka på bilden nedan för att komma till ett utskriftsvänligt program.

12.00-13.00

Miniexpo med våra sponsorer och lokala företag.

13.00

Camilla Larsson, Saluta Företagshälsovård

– Att förebygga och arbeta hälsofrämjande innan någon blir sjukskriven är bättre, både för företagets ekonomi och det personliga lidandet. Idag är det inte alltid det fysiskt tunga som är utmaningen i arbetslivet utan hur man mår psykiskt i kombination med stillasittandet. Camilla kommer att resonera kring möjligheter med förebyggande hälsoarbete på arbetsplatsen.

Maria Johansson, Tönnersjö Trädgård & Nicklas Augustsson, Trönninge Motionscenter

– Den bästa träningen är den som faktiskt blir av. Därför inledde Maria ett samarbete med Nicklas för att friskvårdsbidraget inte bara blir ett gymkort i byrålådan.

Fika och mingel i Miniexpon

Jennie Rössel, National Halmstad

– Det internationella företaget, som för oss lokalt är mer känt som National Gummi, arbetar aktivt med att de anställda ska må bra. Jennie som är HR-ansvarig kommer att berätta mer om vad som görs och varför detta är viktigt.

Paus och mingel i Miniexpon

Erik Blomberg, VD på Eleiko Group AB

– Erik kommer att berätta om en företagsresa som började med våffeljärn och som har lett fram till mer än 1000 världsrekord med deras skivstänger. Samtidigt jobbar Eleiko för att göra människor starkare och fungera bättre, såväl i idrotten som i livet.

17-tiden

Dagen avslutas med mingelkväll med lokal mat och baren är öppen.

Anmälan

Kostnad per person är 200 kr + moms. Anmälan via länk: https://goo.gl/forms/1zuX1v45dJIOYDPF3

Kostnadsfritt för betalande medlemmar i Företagarnätverken i Eldsbergabygden, Harplinge-Getingebygden och Oskarström.

Sponsorer